* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

TOSHIBA NA ISE 2017

31 stycznia 2017 r. – Toshiba Europe GmbH powraca do Amsterdamu na targi Integrated Systems Europe (ISE) juz czwarty rok z rzedu. Zapowiadajac najwieksza dotad grupe monitorów dla biznesu i prezentujac szereg nowych rozwiazan, firma oglosi ambitne plany rozwoju na najblizsze 12 miesiecy.

W minionym roku dzial Business Displays Toshiba systematycznie rósl w kluczowych dla siebie sektorach, takich jak: retail, systemy komunikacji wewnetrznej dla przedsiebiorstw i HoReCa. Duzy udzial w sukcesie firmy na europejskim rynku ma jej 270 partnerów, których obecnie jest 35% wiecej niz przed rokiem. Skupiajac sie na budowaniu nowych relacji i tworzeniu oczekiwanych przez klientów rozwiazan, w ciagu roku Toshiba osiagnela 80% wzrost przychodów.

Kontynuacja wzrostu w 2017 r.
Podczas targów ISE, Toshiba podsumuje swoje sukcesy w 2016 r. i przedstawi plany na kolejnych 12 miesiecy. Jednym z nich jest osiagniecie 50% wzrostu przychodu.

Rozpoczynajac czwarty rok na europejskim rynku monitorów dla biznesu, firma zamierza budowac swoja pozycje na silnych podstawach stworzonych przez dlugoterminowe strategiczne relacje partnerskie. Rok 2017 uplynie pod znakiem dalszego rozwoju mozliwego dzieki dostarczaniu kompleksowych rozwiazan, jak równiez zapewnianiu partnerskiego wsparcia w zakresie oprogramowania i rozwiazan sprzetowych.

„Cztery lata temu weszlismy na europejski rynek z monitorami dla biznesu. Od tamtej chwili systematycznie rosniemy, a rok 2016 byl dla nas szczególnie udany" – powiedzial Go Inoue, Vice President Visual Solutions Business, Toshiba Europe GmbH. – „Znakomite wyniki sa efektem polacznia szerokiej gamy innowacyjnych produktów, zaangazowania naszego zespolu oraz nieocenionego wparcia rosnacej sieci europejskich partnerów. Jestesmy pewni, ze kolejny rok, który rozpoczynamy prezentujac nowosci na targach ISE, bedzie dla nas równie dobry".

Poza sprzetem i oprogramowaniem, Toshiba nadal bedzie oferowac swoim klientom dostosowane do potrzeb rozwiazania oraz pelne wsparcie w integrowaniu ich z biznesem.

Rozwiazania dla kazdego
Targi ISE 2017 to wydarzenie, podczas którego Toshiba zaprezentuje najwiecej dotychczas premierowych produktów. Dzieki swojemu brytyjskiemu centrum badan i rozwoju, w pierwszej polowie roku firma wprowadzi na rynek produkty z trzech kluczowych serii. Beda wsród nich: grupa monitorów serii TD-E3 16/7 o przekatnych 32", 43", 49", 55" i 65", monitory serii TD-P3 24/7 o przekatnych 43", 49", 55" i 75" oraz telewizory dla hoteli o przekatnych od 24" do 49". Dodatkowo, Toshiba zaprezentuje odpowiednia game nakladek dotykowych.

Nowe produkty uzupelnia dotychczasowa bogata oferte monitorów dla biznesu marki Toshiba, takich jak model TD-E501 z funkcjonalnoscia 16/7, OPS i pelna rozdzielczoscia Full HD, który byl najlepiej sprzedajacym sie monitorem w 2016 r.

Od 7 do 10 lutego Toshiba Europe bedzie prezentowac swoje monitory dla biznesu na targach ISE 2017 (stoisko 5-R30).

Wiecej informacji mozna znalezc pod adresem: www.toshiba.pl/businessdisplays

Wszystkie znaki handlowe wspomniane w powyzszej informacji naleza do ich prawowitych wlascicieli.

O Toshiba
Toshiba Corporation, wedlug amerykanskiego magazynu „Fortune" jedna z 500 najwiekszych firm na swiecie, oferuje zaawansowane rozwiazania elektryczne i elektroniczne. Skupia ona swa dzialalnosc na trzech glównych obszarach: energii zapewniajacej czystsze i bezpieczniejsze codzienne zycie, infrastruktury gwarantujacej jego wysoka jakosc i przechowywania danych niezbednego zaawansowanemu spoleczenstwu informacyjnemu.
Dzialajac w mysl zasady Toshiba Group „Tworzone dla Ludzi, Tworzone dla Przyszlosci" („Committed to People, Committed to the Future"), Toshiba promuje globalne dzialania na rzecz lepszego zycia dla przyszlych pokolen. Zalozona w Tokio w 1875 roku, Toshiba jest sercem swiatowej sieci 550 firm zatrudniajacych 188,000 osób. Jej roczna sprzedaz przekracza 50 miliardów dolarów amerykanskich (stan na 31 marca 2016 r.).
Wiecej informacji mozna znalezc pod adresem: http://www.toshiba.pl

Opublikowane: 31 sty 2017